Онлайн магазинът с домейн www.vedistore.com е собственост на „Веди дизайн“ ЕООД, който е регистриран администратор на лични данни с удостоверение номер 437424 / 08.05.2018 г. от КЗЛД на РБ.

Чрез влизането/използването на www.vedistore.com, клиентите и потребителите се съгласяват да вземат всички необходими мерки, че сигурността на паролата няма да бъде разкрита от трети лица. Ако имате съмнения относно неоторизирана употреба / злоупотреба при използване на акаунта, препоръчваме Ви веднага да ни информирате. При регистриране предоставената информация трябва да бъде коректна и пълна. Обръщаме Ви внимание, че носите отговорност, включително наказателна отговорност, за всякакви предоставени изявления / записи / фалшиви данни.

1. Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на VediStore.com

Основания и цели, за които използваме Вашите лични данни

Ние обработваме Вашите лични данни на следните основания:

– Сключения между нас и Вас договор с цел да изпълним задълженията си по него;
– Изрично съгласие от Вас – целта се посочва за всеки конкретен случай;
– При предвидено задължение по закон;
– С оглед наш легитимен интерес

2. Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от VediStore.com да бъде закрит техният потребителски профил.

3. Чрез регистрационната форма събираме следния тип информация:

– персонална:електронна поща, парола за достъп до сайта, Име Фамилия, Телефонен номер, Държава, Град, адрес и пощенски код. Име на получателя на поръчката (адреси и телефонни номера)
– неперсонална: браузърът който ползвате, URL и др.

4. VediStore.com има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.

5. VediStore.com няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.

Предоставяме лични данни на следните категории получатели (администратори на лични данни):

– пощенски оператори и куриерски фирми като Български Пощи, Спиди, Еконт и др.;

6. В случай на неспазване на условията за ползване на онлайн магазин VediStore.com и нарушаване на етикета, администраторите на VediStore.com имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

7. VediStore.com използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията в уеб сайт и поведението на потребителите.

8. VediStore.com съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.

9. VediStore.com не носим никаква отговорност за щети, възникнали от неверни или непълни данни, предоставени от вас.

10. Съгласявате се част от информацията да бъде използвана от VediStore.com за връзка и комуникация по телефон, поща или електронна поща.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ